Publicat per

Pràctica 2 – Turmix – BRAUN

Funcions

Dispositiu per triturar aliments. Té dues velocitats que s’accionen amb els dos botons i va amb corrent elèctric, amb una distància de 120cm. És separa en dues peces, una de 21 cm on es troben les navalles que tallen i el mànec de 16 cm. El manec té diferent diàmetre, per poder agafar-lo amb comoditat, 15 cm de diàmetre en front de la part més ample superior e inferior que disposen de 18 cm. En aquesta part té els botons I i II el petit de 1,5 cm i el gran de 2 cm.

La part inferior és més estreta a mesura que s’acosta cap a les navalles, facilitant el poder manipular-lo i aprofundir en els recipients en els quals treballa.

Els materials són plàstic sense BPA, i àcer inoxidable.

Long. Mà : 172,99 mm

Amplada mà: 77,65 mm

Long. Índex: 68,46 mm

Amplada índex prox. : 18,11 mm

 

Debat0el Pràctica 2 – Turmix – BRAUN

Deixa un comentari